Menu
TUOTTEET
Saatavuus: n. 1vk

NIBE Pellux 200 pellettikattila

NIBE PELLUX 200 on täydellinen puupellettejä käyttävä pellettikattila omakoti- ja rivitalojen lämmitykseen. Kattilassa on myös automaattinen nuohous.

Pellettikattilassa on paineastia, sähkövastus sekä erittäin älykäs ohjaus. Palotilan alla on isohko tuhkaluukku. Vertikaalinen konvektiojärjestelmä automaattisella nuohouksella helpottaa puhdistusta tuntuvasti. Tämä ominaisuus tarjoaa lisäksi korkeatasoisen ja johdonmukaisen hyötysuhteen.

NIBE PELLUX 200 on suunniteltu yhteensopivaksi kaikentyyppisten nykyaikaisten pellettipottimien kanssa. NIBE PB 10 -pellettipoltin kytketään suoraan tulipesäluukuun mukana toimitetulla kiinnittimillä. NIBE PELLUX 200 toimitetaan ohjausautomatiikalla joka antaa optimaalisesti suurimmat säästöt. Menoveden lämpötila määritetään ulkolämpötilan ja valittujen säätöjen mukaan.

Käyttöveden lämmitys tapahtuu levylämmönvaihtimessa. Kuuma vesi lämmitetään sitä mukaa kuin sitä kulutetaan. Kattila on varustettu sisäisellä kiertovesipumpulla jota ohjataan virtauskytkimellä ja joka käynnistyy automaattisesti, kun lämmintä vettä juoksutetaan.

Pyydä järjestelmästä tarjous asianmukaisesti ja laadukkaasti asennettuna.


Ota yhteyttä: Jari Makkonen p. 044-250 4100 tai laita sähköpostia toimisto@pumppujapaneli.fi


*Pellux pellettikattila esite

Tekniset tiedot: 

Korkeus (+ 15-40 mm säädettävät jalat )
1500 mm
Leveys600 mm
Syvyys720 mm
Nettopaino230 kg
Suurin antoteho, pellettikäyttö25 kW
Max. teho, sähkövastus9 kW
Käyttöveden määrä + 40°C 
180-200 litraa