Menu
TUOTTEET
saatavuus: toimitusaika, kysy lisää!

Mitsubishi Electric Energiansäästäjä

Mitsubishi Electric on kehittänyt energiasäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle.
Tämä energiasäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä.
Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet - kaikki käyvät. 

Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle.
Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon.

Energiansäästöllä kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80% ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä.

Näin vuotuisesta lämmityskustannuksesta saadaan jopa puolet pois!

Mitsubishi Electric Energiansäästäjä asennetaan nykyisen vesikiertoisen  lämmitysjärjestelmän rinnalle. Lämmititpä öljyllä, suoralla sähköllä tai muilla lämmönlähteillä, voit aina asentaa rinnalle Mitsubishi Electric Energiansäästäjän.
Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.
Järjestelmää on mahdollista täydentää myöhemmin esim. Mitsubishi Electric Ecodan varaaja yksiköllä.

Mikä on hankintaturvatuote? Ei ole samantekevää, mistä lämpöpumppusi hankit.

Hankintaturvatarra Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppusi pakkauslaatikossa ja ulkoyksikössä kertoo turvallisesta hankinnasta.

Kaikki Mitsubishi Electric virallisen maahantuojan, Scanoffice Oy:n maahantuomat ilma-vesilämpöpumput
on varustettu Hankintaturvatarralla.

Tämä viestittää, että laitteen maahantuoja yhdessä ammattitaitoisen ja koulutetun jälleenmyyjäverkostonsa kanssa ottaa vastuun laitteestasi ja sen jälkihoidosta.
Olipa kyseessä neuvontapalvelut, huolto tai vaikkapa takuuasiat, on ammattitaitoinen apu aina nopeasti saatavilla.

Laadukas ja ammattitaitoisesti asennettu Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumppu on pitkäaikainen investointi, joka tuottaa merkittävää rahan säästöä käyttäjälleen jopa viitisentoista vuotta.

Scanoffice Oy takaa varaosien ja huoltopalvelujen saatavuuden laitteesi koko elinkaaren ajan.

Kaikki Scanoffice Oy:n maahantuomat Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumput ovat Pohjolan oloihin suunniteltuja malleja ja tarvittavat lisävarusteet ovat virallisen maahantuojan asentamia takuuvarusteita.

EU:n yhteismarkkinat mahdollistavat tuotteiden vapaan liikkuvuuden EU:n alueella ja näin ollen markkinoilta löytyy myös muualta Euroopasta tuotuja laitteistoja, joiden jälkihoito jää myyjäliikkeen vastuulle. 

Pyydä järjestelmästä tarjous asianmukaisesti ja laadukkaasti asennettuna
.
Ota yhteyttä:
Jari Makkonen p. 044-250 4100 tai laita sähköpostia toimisto@pumppujapaneli.fi