Menu


TUOTTEET

Lämpöpumput

LÄMPÖPUMPPUJEN TOIMITUS, ASENNUS JA HUOLTO

Makkosen Pumppu ja Paneli palvelee asiakkaita Imatran ja Lappeenrannan alueella kaikissa lämpöpumppuihin liittyvissä asioissa! Valikoimastamme löydät esimerkiksi laadukkaat ja kustannustehokkaat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput ja poistoilmalämpöpumput. Lämpöpumppujen toimituksen lisäksi tarjoamme niille täyden asennuspalvelun Avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa teemme myös huollot ja korjaukset.

KUSTANNUSTEHOKAS JA EKOLOGINEN LÄMMITYSVAIHTOEHTO

Yhteistä maalämpöpumpulle, ilmalämpöpumpulle, ilma-vesilämpöpumpulle on, että ne kaikki ovat oikein käytettynä kustannustehokkaita lämmitysratkaisuja. Ne hyödyntävät uusiutuvia energianlähteitä, kuten maan ja ilman lämpöenergiaa, joten ne ovat samalla myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja lämmitykseen. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin sivuillamme ja ota yhteyttä!

JOUSTAVA JA ASIANTUNTEVA PALVELU

Ammattitaidolla tehdyn työn lisäksi panostamme joustavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun; meiltä saat aina ilmaisen arviokäynnin ja joustavan palvelun, joka on räätälöity sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä kokonaisvaltainen maalämpöpumpun uudisasennus tai vaikka ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhdistushuolto, meiltä saat sujuvan ja laadukkaan palvelun!