Menu
TUOTTEET
Saatavuus: n. 1vk

NIBE Vedex 3300 puukattila

NIBE puukattila on erinomainen valinta sinulle, joka asut maalla ja saat polttopuuta edullisesti tai jopa ilmaiseksi. Lämmittäessäsi puulla saat sekä liikuntaa, että hyvän omantunnon. Liikuntaa saat kun käsittelet puut polttokuntoon ja hyvän omantunnon sitä vastoin saat, kun tiedostat puun olevan uusiutuva luonnonvara. 

Ja lisäksi, jos et halua olla sidoksissa vain yhteen ja ainoaan energianlähteeseen on kattila mahdollisuus yhdistää esim. lämpöpumppuun tai aurinkopaneeleihin. Näin saat lisää tehoa ja säästösi kasvavat. Tarvittaessa kattila voidaan yhdistää myös erilliseen hybridivaraajaan lämpimän käyttöveden saamiseksi.

NIBE VEDEX 3300 on puukattila, jolla on erittäin korkea hyötysuhde. Ruotsalaisen testilaitoksen (SP) testit osoittavat hyötysuhteeksi huikeat 90%.

Kattilassa poltettavan puun maksimipituus on 0,5 m. Puu palaa kattilassa liekki alaspäin. Palamista ohjataan kaksiportaisella imupuhaltimella, jonka ansiosta palaminen on vakaata. Kun täyttöluukku avataan, puhallin alkaa pyöriä nopeammin. Tämä helpottaa sytyttämistä ja estää sisään savuttamisen täytön yhteydessä. 

NIBE VEDEX 3300 toimii parhaiten, kun se liitetään akkuvaraajaan. Tällöin myös hyötysuhde on korkeimmillaan ja päästöt minimaalisia. Akkusäiliön koko on 1000-2000 litraa.

Laitteisto voidaan täydentää latausautomatiikalla. NIBE VEDEX 3300 voidaan muuntaa lisävarusteella myös pellettien polttoon. 

*Vedex puukattila esite

Pyydä järjestelmästä tarjous asianmukaisesti ja laadukkaasti asennettuna.


Ota yhteyttä: Jari Makkonen p. 044-250 4100 tai laita sähköpostia toimisto@pumppujapaneli.fi